PH U15 - 2. i 3.dan: Ivano Rajačić Muža i Tijan Baričević do novih titula

Brzinsko izbijanje

PH U15 - 2. i 3.dan: Ivano Rajačić Muža i Tijan Baričević do novih titula

Drugog dana natjecanja na PH za kadete i kadetkinje odigravala se disciplina pojedinačno klasično. Do svog drugog naslova državnog prvaka odličnom igrom došao je boćar Vodnjana Tian Baričević. On je u finalnom dvoboju sa 13:6 bio bolji od Luke Tomića iz Sv. Jakova.

Treće mjesto osvojio je boćar Vargona Luka Dorić koji je u napetom susretu za 3. mjesto bio bolji od Matije Nadenića iz Svetvinčenta s 11:9.

Medalje te pehar prvaku dodijelio je predsjednik BK Lovran Anton Bučević.

Nakon pojedinačnog klasičnog, na redu je bila prva serija brzinskog izbijanja.

 

Trećeg dana natjecanje je započelo bližanjem i izbijanjem u krug. Do treće titule prvaka države stigao je igrač Vodnjana, Tian Baričević, pobijedivši u finalu Frana Kusturina iz Kastva rezultatom 22:12. Brončanu medalju osvojio je Luka Dorić iz Vargona, pobijedivši u susretu za treće mjesto Mikulu Crnjaka iz Podgradine.

Pehar i medalje podijelio je Ivica Škec, tajnik Zajednice sportskih udruga Općine Lovran.

 

Završetak trećeg dana obilježilo je odigravanje discipline brzinsko izbijanje do samog kraja, a najuspješniji, osvojivši svoje drugo zlato na ovom natjecanju, bio je Ivano Rajačić Muža iz boćarskog kluba Gornji kraj Ladvić. Ivano je dominirao cijelim natjecanjem u ovoj disciplini s najboljim rezultatima. Srebrna medalja otišla je u Zadarsku županiju, igraču Toni Kolčega iz BK Smilčić. Brončane medalje osvojili su Luka Dorić (Vargon) i Luka Tomić (Sv. Jakov). Nagrade najboljima uručio je izbornik kadetske i juniorske reprezentacije Hrvatske, Čedo Vukelić.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više