Na Svjetsko prvenstvo u Montbrison otputovale U-23 i U-18 boćarske reprezentacije

Na Svjetsko prvenstvo u Montbrison otputovale U-23 i U-18 boćarske reprezentacije

Dio hrvatske boćarske reprezentacije iz Monte Carla otputovao je u Montbrison gdje u utorak navečer ždrijebom u 20 sati i otvaranjem u 21 sat počinje Svjetsko prvenstvo (SP) za uzrasne kategorije - juniori (U-18) i mlađi seniori (U-23).

Na svjetskom prvenstvu za reprezentaciju do 18 godina nastupit će Žarko Jerčinović (Drivenik) u disciplinama precizno izbijanje i u paru klasično sa Ivanom Načinovićem (Vargon), Lovro Šipek (Sveti Jakov-Jadranovo) u pojedinačnom klasičnom, Filip Klarić (Seti Jakov,-Jadranovo) u brzinskom izbijanju i u štafetnom izbijanju s Lovrom, a predvodi ih izbornik Čedo Vukelić.

Za reprezentaciju do 23 godine Luka Gašpar (Zrinjevac) nastupa u brzinskom izbijanju, Filip Matijašić (Zrinjevac) i Karlo Šaban (Sveti Jakov-Jadranovo) u štafetnom izbijanju, Duje Pirić (Naklice) u bližanju i izbijanju u krug i preciznom izbijanju, a Karlo i Luka u paru klasično, predvodi ih izbornik Dražen Puniš.

Uz Vukelića i Puniša u stručnom stožeru je i direktor svih reprezentacija te izbornik muške seniorke reprezentacije Vjekoslav Matetić.

Na svjetskom prvenstvu sudjelovat će i Dario Gracin, međunarodni sudac i Dino Blečić međunarodni tehnički delegat.

Stream sa SP-a možete pratiti na sljedećim linkovima:

https://ffsb.fr

http://www.youtube.com


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se