Denis Peršić dopredsjednik FIB, Boris Nadenić predsjednik Sportske komisije FIB

Denis Peršić dopredsjednik FIB, Boris Nadenić predsjednik Sportske komisije FIB
Za vrijeme svjetskog prvenstva u Martiguesu održan je izborni kongres Svjetske boćarske federacije (FIB) na kojem je izabrano vodstvo federacije za razdoblje od 2021. – 2025. godine.
Hrvatskim predstavnicima ukazana je velika čast njihovim izborom na časne i odgovorne funkcije u Svjetskoj boćarskoj federaciji. 
Denis Peršić, nakon šta je u proteklom mandatu obnašao funkciju člana Izvršnog odbora izabran je za dopredsjednika F.I.B.-e za mandatno razdoblje 2021.-2025. 
Na isto tako odgovorno mjesto izabran je Boris Nadenić kojeg je Izvršni odbor F.I.B.-e odredio za prvog čovjeka struke, odnosno izabran je za predsjednika Sportske komisije F.I.B. Član te komisije postao je i Dino Blečić, inače predsjednik Sportske komisije HBS-a i Sportske komisije Boćarskog saveza PGŽ-e.
Predsjednik komisije za akte HBS-a,  Loris Matković izabran je u Disciplinsku komisiju F.I.B.-e.
Nakon izbora u Europskoj boćarskoj federaciji (F.E.B.) gdje je Tomislav Ćurko izabran za Predsjednika i izbori u F.I.B.-i pokazali su da je rad vodstva Hrvatskog boćarskog saveza prepoznat i cijenjen i u Svjetskoj boćarskoj federaciji.
Aktivnosti Hrvatske u F.I.B., F.E.B., A.B.C. federaciji te sportski rezultati hrvatskih predstavnika na međunarodnom planu u proteklom razdoblju valorizirani su ovim visokim funkcijama koje, osim što su časne, obvezuju izabrane hrvatske predstavnike na daljnji mukotrpan rad u Hrvatskom boćarskom savezu, Svjetskoj i Europskoj boćarskoj federaciji.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se