Zimska liga na Hrastenici ulazi u završnu fazu

Zimska liga na Hrastenici ulazi u završnu fazu

Završen je regularni dio zimske lige koji se igra na Čavlima u boćarskom domu Hrastenica. Trideset prijavljenih parova bilo je raspoređeno u dvije skupine,a svaka skupina brojala 15 parova. Prema propozicijama natjecanja zimske lige "Hrastenica" prvoplasirane ekipe iz obje skupine izborile su direktan plasman u četvrtfinale natjecanja. Prvoplasirana ekipa u skupini „A" su: Dario Pavia, Moreno Grgurina i Paulo Flego, a prvoplasirana ekipa skupine „B" su: Tomislav Frlan, Matija Valenčić i Bojan Franović.

Ekipe plasirane od drugog do sedmog mjesta na ljestvici izborile su plasman u osminufinala koje će se odigravati u ponedjeljak 26.02. i u četvrtak 29.02. Navedene dane, susreti osminefinala na rasporedu su s početkom u 18 sati, dok će se u 19:40 sati igrati susreti četvrtfinala. Nakon toga će biti poznate četiri ekipe koje će u petak 01.03. igrati završnicu zimske lige. Polufinalni susreti će toga dana započeti u 18 sati, dok će se finale i susret za 3. mjesto igrati u 19:40. Podjela nagrada najboljim parovima biti će oko 21 sat.

 Na sljedećim poveznicama preuzmite:

Raspored doigravanja

Konačne tablice po skupinama

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se