Zavšnica KUP-a PGŽ na Podhumu

Zavšnica KUP-a PGŽ na Podhumu

U polufinale KUP-a PG županije plasirale su se ekipe Podhum, Krenovac, Grbci i Halubjan. Završnica KUP-a igra se u srijedu 13.09. na boćalištu Podhuma. Ždrijeb i prijava je u 18:15 sati, dok se sa susretima polufinala započinje u 18:30. Susret finala na rasporedu je u 20:30, te ćemo oko 22 sata saznati koji će klub, uz Sv. Jakov iz Jadranova, predstavljati našu županiju na završnici KUP-a Hrvatske u Vukovaru.

Podhum i Krenovac kao nositelji iz prošle godine, odradili su svoje utakmice prvog i drugog kola bez krivog koraka, te ponovili prošlogodišnji rezultat kada su također ostvarili plasman u polufinale. Podhum je svojim protivnicima u dva susreta dozvolio samo 8 punata i slavio protiv Krka i Brajde. Krenovac je u prvom kolu za protivnika imao superligaša Vargona te ih uvjerljivo pobijedio sa 13:3. Već nakon prvog bacanja rezultat je glasio 7:0 za Krenovac, te su već nakon desetak minuta igre, šanse za pobjedu Vargona bile puno manje. Vargon je tako, i drugu godinu za redom ispao već u prvom kolu KUP-a, nakon šta ih je prošle sezone u prvom kolu svladala ekipa Mošćeničke drage.

Grbci i Halubjan su iskoristili prednost domaćeg terena, te ostvarili plasman na završnicu. Grbci su svladali u prvom kolu branitelje naslova, momčad Marinića. U drugom kolu su imali puno zahtjevniji zadatak protiv prvoligaša L. Radnika, ali su bili bolji i od njih rezultatom 13:5.

Halubjan je slavio pobjede protiv Sv. Rok Klane i Studene. Posebno je zanimljiva utakmica protiv Sv. Rok Klane, gdje je Sv. Rok Klana vodilo rezultatom 12:2, 24 minute do kraja susreta. No tada je započeo preokret u kojem su igrači Halubjana u konačnici došli do pobjede od 13:12. U drugom kolu im boćari Studene nisu uspjeli adekvatno parirati, pa je Halubjan plasman u polufinale ostvario pobjedom od 13:4.

Kompletan raspored s rezultatima

Kup PGŽ -prijava završnica

Kup PGŽ - zapisnik polufinale

Kup PGŽ - zapisnik finale

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više