Završnica Hrvatske juniorske boćarske lige (HJBL) 2021.

Završnica Hrvatske juniorske boćarske lige (HJBL) 2021.

Završni turnir (Final four) HJBL-e održati će se u Rijeci u Boćarskom centru Podvežica, u nedjelju 21.11.2021., a domaćin turnira je BS PGŽ. 

Pravo nastupa na završnom turniru stekle su prvoplasirane ekipe iz skupina: Jug, Istra i PGŽ, dok se za četvrto mjesto na završnici bore drugoplasirane ekipe iz IBS-a i BS PGŽ jednom utakmicom. HJBL-e se ove godine odigrala u skraćenom obliku, po jednostrukom bod sustavu.

Tako su se boćari Vargona plasirali direktno kao prvoplasirani iz skupine PGŽ dok je drugoplasirana ekipa odnosno BK Sv.Jakov-Jadranovo svoju ulaznicu osigurao tek nakon odigranog doigravanja s drugoplasiranom ekipom iz skupine Istra odnosno juniorskom ekipom Istra Poreč.

Utakmica doigravanja za plasman na završni turnir, odigrala se u porečkoj boćarskoj dvorani SRC Veli Jože,  gdje su juniori Sv. Jakova slavili rezultatom 18:8, a nakon štafetnog izbijanja započelo je slavlje jer su već tada vodili s nedostižnih 14:4.

Tako će na završnom turniru HJBL-e nastupiti 2 ekipe našeg Saveza:

JE Sv. Jakov Jadranovo

JE Vargon

JE Dubrovačko-neretvanske županije

Boćarski centar Pazin


Susretima završnog turnira moći će prisustvovati i gledatelji uz posjedovanje COVID potvrde i obvezno korištenje zaštitnih maski tijekom boravka u boćarskoj dvorani.


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se