Završne pripreme pred nadolazeća svjetska prvenstva

Završne pripreme pred nadolazeća svjetska prvenstva

U Rijeci u BC Podvežica su od 30. rujna do 2. listopada održane kontrolne pripreme pred nadolazeća svjetska prvenstva koja će se održati u Francuskoj, za juniore i mlađe seniore, te u Turskoj za seniore u volo i raffa boćanju.

Uz direktora svih reprezentacija i izbornika seniorske reprezentacije Vjekoslava Matetića pripreme je vodio i izbornik juniorske reprezentacije (U-18) Čedo Vukelić te Dražen Puniš, izbornik mlađe seniorske (U-23) reprezentacije.

Pripremama reprezentacija uoči odlaska na svjetsko prvenstvo prisustvovali su:

·        Juniorskoj (U-18):  Lovro Šipek i Filip Klarić (oba Sv.Jakov-Jadranovo), Žarko Jerčinović (Drivenik), Ivan Načinović (Vargon) i Martin Štihović (Pazin)

·        Mlađe seniorskoj (U-23): Karlo Šaban (Sv.Jakov-Jadranovo), Luka Gašpar i Filip Matijašić (Zrinjevac), Duje Pirić (Naklice) i Dajan Jurman (Pazin)

·        Seniorskoj: Bruno Kraljić (Istra Poreč), Pero Ćubela, Marin Ćubela i Marino Milićević (svi Biston)

Svjetsko prvenstvo za mlađe seniore (do 23. god.) i juniore (do 18 god.) održava se od 25.-29. listopada 2022. u francuskom Montbrisonu, dok se seniorsko svjetsko prvenstvo održava od 31. listopada do 05. studenog u turskom gradu Mersinu.

Čedo Vukelić iskoristio je zajedničke pripreme te na njih pozvao i kadete (U-15) kako bi se što bolje pripremili pred odlazak na jaki međunarodni turnir Denis Ravera, koji se održava u Monaku od 21. – 23.listopada.

Na pripremama kadetske reprezentacije (U-15) sudjelovali su: Luka Tus (Drivenik), Adrian Šipek (Sv.Jakov-Jadranovo) i Ivan Šokić (Vargon).


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se