WABL - boćarice Čavle ŠB ostvarile dvije pobjede i jedan poraz

WABL - boćarice Čavle ŠB ostvarile dvije pobjede i jedan poraz

Prvim turnirom koji se od petka do nedjelje, 26. do 28. travnja 2024. igrao u slovenskim mjestima Postojna i Pivka započelo je ovogodišnje natjecanje u regionalnoj ABC ligi boćarica, a boćarice Čavle ŠB odigrale su tri utakmice.

U prvim dvjema utakmicama ostvarile su pobjede nad ekipom Novi Beograd (21:3) i ekipom Krima (16:8), dok su u trećoj utakmici doživjele poraz od domaćina Postojne rezultatom 8:16.

Nakon prvog turnira na prvenstvenoj ljestvici je vodeća Postojna koja ima tri pobjede, ali je odigrala već četiri susreta. Čavle ŠB nalaze se na drugom mjestu, a ljestvicu, rezultate, statistiku i raspored možete pogledati OVDJE.

Dvije najučinkovitije boćarice prvog turnira bile su hrvatske reprezentativke Carrolina Bajrić (Čavle ŠB) i Ria Vojković (Pula) koje su, od 22 moguća, sudjelovale u osvajanje po 20 poena za svoje klubove.

Natjecanje se nastavlja od 13.-15. rujna na drugom turniru koji se održava u Beogradu, dok će Čavle ŠB biti domaćin zadnjega turnira koje se održava od 4.-6. listopada 2024. na Hrastenicama (Čavle).

Nakon što se ligaški odigra deset kola, prve četiri ekipe igraju na Final Four u Beogradu.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više