Uskoro treći po redu susret „BOCCIA, PLJOČKA AND BULIN – next generation TSG”

Uskoro treći po redu susret „BOCCIA, PLJOČKA AND BULIN – next generation TSG”

Boćarski savez PGŽ sudjeluje kao partner zajedno sa predstavnicima Rumunjske i Litve u EU projektu na očuvanju tradicionalnih sportova i igara  iz Erasmus+ programa (Partnerships for cooperation of the Erasmus+ Programme) te je 18. siječnja 2023.g. održan preliminarni sastanak u prostorijama ZS PGŽ u svezi održavanja trećeg po redu NEXT GEN TSG susreta.

Tako će, nakon iznimno uspješnih događanja s multiplicirajućim učinkom održanih na Platku u sklopu održavanja boćarskog kampa u organizaciji BS PGŽ-a i u Constanți, projekt stići u zavičaj grofova Frankopanskih, Novi Vinodolski, u razdoblju od 23. do 25. ožujka 2023.g.

Cilj projekta je da  našim  partnerima i djeci s područja Novog Vinodolskog ( do 12-13 godina) kroz održavanje demonstracija prezentiramo osnove i draž igranja te sve ljepote boćarskog sporta i na taj način zainteresiramo djecu za bavljenjem ovim sportom, tim više jer u Novom Vinodolskom egzistiraju četiri (4) boćarska kluba ali uz malo djece.

http://www.facebook.com/hashtag/mse3

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se