Svjetsko prvenstvo u muškoj i mješovitoj konkurenciji

Svjetsko prvenstvo u muškoj i mješovitoj konkurenciji

Svjetsko prvenstvo u muškoj i mješovitoj konkurenciji održat će se u francuskom mjestu Saint Vulbas od 6. do 11. svibnja 2024. Nastupiti će reprezentacije Alžira, Argentine, Australije, Bosne i Hercegovine, Čilea, Francuske, Italije, Mauricijusa, Japana, Maroka, Monaca, Crne Gore, Porto Rica, Perua, Srbije, Slovačke, Slovenije, Švicarske, Tunisa, Turske i Hrvatske, ukupno njih 21.

Predvođeni Vjekoslavom Matetićem i Romanom Grižančićem, izbornici muške i ženske seniorske reprezentacije, na svjetsko prvenstvo otputovali su:

1. Brzinsko izbijanje: Marino Milićević

2. Štafetno izbijanje: Marino Milićević i Darijan Živolić

3. Pojedinačno klasično: Mateo Načinović

4. Par klasično: Mateo Načinović i Marin Ćubela

5. Mješoviti krug: Ria Vojković i Pero Ćubela

6. Mješovita štafeta: Ria Vojković i Marino Milićević

Članovi hrvatske delegacije su još i Roko Bačić - fizioterapeut, Renata Ševerdija - predsjednica Komisije za žensko boćanje, Boris Nadenić – tehnički delegat F.I.B.-e te Denis Perišić – predsjednik HBS-a koji će sudjelovati i na kongresu F.I.B

Hrvatska delegacija leti u ponedjeljak, 6.svibnja iz Zagreba za Lyon. Službeni treninzi i ždrijeb prvenstva na rasporedu su u utorak 7. svibnja dok natjecanje počinje u srijedu 8. svibnja i završava u subotu 11.svibnja.

Satnicu natjecanja preuzmite OVDJE.

Prijenos natjecanja potražitie putem facebook stranica:

Federation Internationale De Boules

Championnat du Monde St Vulbas 2024

Kosci TV

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više