Sv.Jakov i Vargon u završnici HJBL

Sv.Jakov i Vargon u završnici HJBL

Ekipe Sv.Jakova iz Jadranova i riječkog Vargona osigurale su plasman na završni turnir Hrvatske juniorske boćarske lige (HJBL) koji će se održati sutra 16.lipnja, u Brelima kraj Makarske.

Domaćini turnira su Boćarski savez Splitsko-dalmatinske županije i BK Brela.

Pravo nastupa na završnom turniru stekle su prvoplasirane ekipe iz skupina Jug, Istra i Primorje, dok su se za četvrto mjesto u završnici borile drugoplasirane ekipe iz Istarskog boćarskog saveza  i Boćarskog saveza PGŽ jednom utakmicom.

Boćari Sv.Jakova plasirali su se direktno na završni turnir kao najbolja momčad iz skupine Primorje ostvarivši maksimalnih deset pobjeda.

Drugoplasirana ekipa iz skupine Primorje Vargon plasman je osigurao nakon doigravanja s drugoplasiranom ekipom iz skupine Istra, Istrom Poreč. Riječani su u buzetskoj boćarskoj dvorani Kozari bili uspješniji i slavili 14:8.

Izuzev Sv.Jakova i Vargona na završnom turniru igrat će selekcija Splitsko-dalmatinske županije te ekipa  boćarskog centra Pazin.

Naslov prvaka HJBL brane juniori Vargona koji su u prošlogodišnjem finalu bili bolji od vršnjaka iz Sv.Jakova.

Ždrijeb će biti održan sutra u 8 sati, a polufinalni dvoboji počinju u 8,30 sati. Finale započinje u 15 sati. 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se