Startala je Hrvatska KADETSKA liga

Startala je Hrvatska KADETSKA liga
Hrvatska kadetska boćarska liga je veliki projekt i iskorak u razvoju boćarskog sporta, a predstavlja rezultat višegodišnjeg kontinuiranog rada s mladima u županijskim boćarskim centrima od Istre, Primorsko-goranske županije do Dalmacije. Kadetska liga započinje susretima 1.kola u subotu i nedjelju, 4. i 5.prosinca 2021.godine.
Uz inicijativu i podršku HBS-a i truda voditelja boćarskih centara, u prvoj sezoni prijavljeno je 10 kadetskih ekipa odnosno 66 boćarica i boćara, podijeljenih u tri skupine: Skupina Istra, Skupina Jug i Skupina PGŽ, a koje će natjecati zaključno s 29. siječnjem 2022.
Prvoplasirane ekipe Istarske i Dalmatinske skupine, te dvije najbolje ekipe iz Primorske skupine izboriti će pravo nastupa na završnom turniru koji je na programu 13. veljače 2022.

Skupina PGŽ - raspored natjecanja
Kadetska ekipa Bk Čavle ŠB
Kadetska ekipa Bk Lovran
Kadetska ekipa Bk Sv. Jakov I
Kadetska ekipa Bk Sv. Jakov II
Kadetska ekipa Bk Vargon

Skupina Istra:
Kadetska ekipa Bk Buzet
Kadetska ekipa Bk Pazin
Kadetska ekipa Bk Pula
 
Skupina Jug:
Kadetska ekipa Splitsko-dalmatinske županije
Kadetska ekipa Bk Primošten 2020


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se