SP U18 / U23 - 2.dan - štafeta U18 i U23 osigurala polufinale

SP U18 / U23 - 2.dan  - štafeta U18 i U23 osigurala polufinale

U drugom danu Svjetskog prvenstva za juniore i mlađe seniore ostvareni su sljedeći rezultati:

Par klasično U18 – I.Načinović / M.Valenčić u 2.kolu trebali su igrati protiv reprezentacije Maroka međutim kako se Maroko nije pojavio na SP upisali su pobjedu bez borbe.

Par klasično U23 – K.Šaban / L.Gašpar dobili su Libanon rezultatom 13:1 i osigurali repasaž gdje će za prolaz dalje trebati pobijediti par Crne Gore.

Štafeta (U18): A.Šipek i I.Načinović osigurali su nastup u polufinalu pobjedom protiv Turske rezultatom 44/57 – 37/56. U polufinalu sastati će se s Argentincima dok drugi polufinalni par čine Francuzi i Talijani.

Štafeta (U23) : L.Gašpar / F.Klarić osigurali su nastup u polufinalu pobjedom protiv Turske rezultatom 48/58 – 38/55. U polufinalu sastati će se s Talijanima dok drugi polufinalni par čine Francuska i Argentina.

Bližanje i izbijanje u krug (U18): Ž.Jerčinović ubilježio je i drugu pobjedu, ovaj put nad Marokom rezultatom 21-11 i osigurao prvo mjesto u svojoj skupini.

Pojedinačno klasično (U23): K.Šaban upisao je poraz od Talijana I.Soligon 1:13. Put u četvrtfinale osigurao je pobjedom u repasažu nad predstavnikom Alžira.

Brzinsko izbijanje (U18): A.Šipek nije ostvario plasman u polufinale izgubivši u četvrtfinalu od Slovenca U.Hitia rezultatom 35:38.

Brzinsko izbijanje (U23): L.Gašpar  je zaustavljen u četvrtfinalu od Talijana Falconieri Mane koji je pogodio 44/51 dok je Gašpar ostvario rezultat 42/48

Precizno izbijanje (U18)Ž.Jerčinović  u drugoj kvalifikacijskoj seriji pogodio je 17 punata (ukupno 31 u obje serije) i zauzeo treće mjesto. Za prolaz u polufinale igrati će protiv predstavnika Libije.

Precizno izbijanje (U23)D.Pirić u drugoj kvalifikacijskoj seriji pogodio je 13 punata (ukupno 29) te kao sedmoplasirani u četvrtfinalu igra protiv predstavnika Srbije.

LIVE STREAM : www.dailymotion.com

LIVE STREAM www.facebook.com/watch/live

REZULTATI - U18

REZULTATI - U23

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se