SP U18 / U23 - 1.dan natjecanja

SP U18 / U23 - 1.dan natjecanja

Jučer je u Oranu u Alžiru započelo Svjetsko prvenstvo u boćanju za juniore (U18) i mlađe seniore (U23), te je odigrano šest disciplina.

Prvi dan natjecanja započeo je disciplinom par klasično i razigravanjem po grupama. Naši reprezentativci startali su porazima u obje kategorije:

U18 I.Načinović / M.Valenčić izgubili su od Talijana rezultatom 4:10

U23 K.Šaban / L.Gašpar izgubili su tijesno od domaćina, reprezentacije Alžira rezultatom 7:8

Juniorska štafeta (U18): A.Šipek i I.Načinović u kvalifikacijskoj trci za ulazak među osam, pogodili su 49 boća od 61 izbačenih. Isti rezultat imali su i Francuzi te su zbog daljnjeg poretka morali u dodatno razigravanje gdje su naši juniori bili bolji rezultatom 17:14 i tako zauzeli prvo mjesto. U četvrtini finala igrati će protiv reprezentacije Turske.

Mlađe seniorska štafeta (U23) : L.Gašpar / F.Klarić pogodili su 46/58 te su također morali u dodatno razigravanje s Talijanima koji su ostvarili isti rezultat. U razigravanju su izgubili rezultatom 9:16 i tako zauzeli treće mjesto te će u četvrtfinalu igrati protiv Turske.

Bližanje i izbijanje u krug (U18): Ž.Jerčinović u prvoj utakmici razigravanja po grupama ostvario je pobjedu nad Argentincem 21:16.

Pojedinačno klasično (U23): K.Šaban također je bio uspješan u kraljevskoj disciplini pobijedivši reprezentativca Libije rezultatom 13:2.

Brzinsko izbijanje (U18): A.Šipek s pogođenih 43 boće od 48 izbačenih zauzeo je prvo mjesto te u četvrtfinalu igra protiv Slovenca.

Brzinsko izbijanje (U23): L.Gašpar zauzeo je sedmo mjesto s rezultatom 33/47 te u četvrtfinalu igra protiv Talijana.

Precizno izbijanje (U18): Ž.Jerčinović je u prvoj kvalifikacijskoj seriji pogodio 14 punata i trenutno dijeli četvrto mjesto s reprezentativcem Perua.

Precizno izbijanje (U23): D.Pirić pogodio je 16 punata i trenutno zauzima sedmo mjesto.


 LIVE STREAM : www.dailymotion.com

LIVE STREAM www.facebook.com/watch/live

REZULTATI - U18

REZULTATI - U23

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se