Reprezentativne pripreme u Rijeci

Ž.Jerčinović,F.Klarić,K.Šaban,M.Milićević,L.Šipek i izbornik seniorske reprezentacije HR V.Matetić

Reprezentativne pripreme u Rijeci

Od petka do nedjelje, 9. do 11. rujna 2022. će se u riječkom boćarskom domu na Podvežici održati zajedničke pripreme seniorske, mlađe seniorske (U-23.) i juniorske (U-18) hrvatskih reprezentacija.

Izbornici Vjekoslav Matetić (seniori), Dražen Puniš (mlađi seniori) i Čedo Vukelić (juniori) su za ovu prigodu na pripreme pozvali 14 reprezentativnih kandidata među kojima su i pet igrača iz klubova P-G županije: Karlo Šaban (Sveti Jakov, Jadranovo / U-23) te juniori Filip Klarić, Lovro Šipek (Sv. Jakov, Jadranovo), Žarko Jerčinović (Drivenik, Općina Vinodolska) i Ivan Načinović (Vargon, Rijeka). 

Uz njih na Podvežici se na pripremama još očekuju seniori braća Pero i Marin Ćubela (Biston, Baška Voda), Bruno Kraljić (Istra Poreč) mlađi seniori Filip Matijašić, Luka Gašpar (Zrinjevac, Zagreb), Duje Pirić (Naklice, Omiš), Dajan Jurman i junior Martin Štihović (oba Pazin).

Seniorski reprezentativac, Marino Milićević (Biston) neće moći odazvati se pozivu na pripreme jer će zajedno s Riom Vojković (Pula) u subotu, 10. rujna 2022. nastupati u francuskom Bruguieresu na najjačem svjetskom turniru u mješovitim štafetama.

Seniore od 15. do 18. rujna 2022. u bosansko-hercegovačkim Grudama očekuje nastup na tradicionalnom petoboju nacija "Aleksandar Anzur - Alphonske Lagier Bruno", a najznačajnije ovogodišnje natjecanje im je SP od 31. listopada do 5. studenog u turskom Mersinu.

Mlađe seniore i juniore pak od 25. do 29. listopada 2022. očekuje SP u Francuskoj.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se