Program osposobljavanja za obavljanje poslova trenera/ice boćanja

Program osposobljavanja za obavljanje poslova trenera/ice boćanja

Hrvatska olimpijska akademija (HOA) i Boćarski savez Primorsko-goranske županije (BS PGŽ) organiziraju program osposobljavanja za obavljanje poslova trenera/ice boćanja. 

Hrvatska olimpijska akademija kojoj je jedan od ciljeva obrazovanje i usavršavanje stručnih kadrova u sportu, provodit će program obuke na području naše županije, Rijeka sport d.o.o. omogućit će korištenje dvorana, dok će se u Visokoj poslovnoj školi –PAR održavati predavanja. Usavršavanja će izvodit kvalificirani i kompetentni predavači u prijepodnevnim i poslijepodnevnim terminima. 

Nakon završetka programa osposobljavanja i uspješno položene završne provjere, polaznici će dobiti Uvjerenje o osposobljavanju za poslove trenera boćanja koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Zainteresirani kandidati i kandidatkinje svoju predprijavu trebaju poslati Boćarskom savezu PGŽ( info@bocarski-savez-pgz.hr mob: 095 913 7246 Nives Jelovica ) ili popunjavanjem online obrasca: OBRAZAC - PREDPRIJAVE Zajednica sportova PGŽ i Boćarski savez PGŽ sufinancirati će dio troškova programa budućim polaznicima s područja P-G županije odnosno koji su članovi/ice Boćarskog saveza PGŽ.

Točan početak izobrazbe i cijena programa biti će naknadno objavljeni.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se