Proglašeni su najbolji crikvenički sportaši za 2021.

Najbolji među najboljima - igrači i trener BK "Sveti Jakov"

Proglašeni su najbolji crikvenički sportaši za 2021.

Vođeni idejom o važnosti sporta za čitavu zajednicu, čelnici Grada Crikvenice održali su u prostoru Stare škole, točnije dvorani Zora, svečanu dodjelu nagrada i priznanja najboljim crikveničkim sportašicama, sportašima, sportskim ekipama, trenerima i djelatnicima za 2021. godinu.

Najbolje sportaše i sportske djelatnike izabrali su članovi Odbora za sport i tehničku kulturu Gradskog vijeća i to Ratko Đeneš, Vladimir Volarić, Dijana Lukšić, Ivan Smojver i Ivica Šubat, na temelju prijedloga klubova i vlastitom nahođenju.

Kao i prethodnih godina najviše nagrađenih imali su sjajni boćari Boćarskog kluba "Sveti Jakova" i jedriličari Jedriličarskog društva "Val".

Tako su priznanja za najbolje sportaše Grada Crikvenice, ovisno o kategoriji, između ostalog dobili:

Za najboljeg sportaša: KARLO ŠABAN (BK "Sveti Jakov")
Za najboljeg trenera: VJEKOSLAV MATETIĆ (BK "Sveti Jakov")
Za najboljeg sportaša juniorskog uzrasta: LOVRO ŠIPEK (BK "Sveti Jakov")
Za najbolju juniorsku momčad: juniori Boćarskog kluba "Sveti Jakov"
Prije dodjele nagrada i priznanja najboljim sportašima dodijeljena su priznanja "Sportski ponos Grada Crikvenice" i to sportašima koji su nastupili na najvećim sportskim natjecanjima, odnosno svjetskim i europskim prvenstvima, a među njima se nalaze: Vjekoslav Matetić, Karlo Šaban, Marino Milićević, Lovro Šipek, Filip Klarić i Žarko Jerčinović.