Prijateljski susret seniorskih reprezentacija BiH i Hrvatske

Prijateljski susret seniorskih reprezentacija BiH i Hrvatske

Hrvatska seniorska boćarska reprezentacija za koju je nastupao i prvotimac BK Sv.Jakov-Jadranovo Karlo Šaban, uz Joška Buterina (Pula), Marina Milićevića, Peru i Marina Ćubelu (Biston, Baška Voda), i Luku Gašpara (Zrinjevac, Zagreb), predvođena izbornikom Vjekoslavom Matetićem, gostovala je u Grudama gdje će se ove godine od 4. do 7. listopada održati Europsko seniorsko prvenstvo, te je s domaćom Bosnom i Hercegovinom odigrala prijateljski susret.

Nakon čak 20 odigranih igara u disciplinama pojedinačno klasično, parovi, bližanje i izbijanje u krug, te brzinsko, štafetno i precizno izbijanje hrvatski reprezentativci su slavili uvjerljivo rezultatom 48:12.

Hrvatski reprezentativci su na susretu očekivano dobili svih osam igara u brzinskim disciplinama, dok su najviše problema imali u krugovima u kojima su od četiri igre po dvije dobili i izgubili.

Izvješće sa susreta

Izvor: Istarski boćarski savez

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se