Prijateljski susret kadeta Hrvatske i Slovenije

Prijateljski susret kadeta Hrvatske i Slovenije

U Jadranovom 28. srpnja i u Ilirskoj Bistrici u Sloveniji 29. srpnja odigrale su se utakmice kadetskih reprezentacija Hrvatske i Slovenije.

Izbornici Vjekoslav Matetić i Čedo Vukelić na prijateljski susret KADETSKIH REPREZENTACIJA Hrvatske i Slovenije pozvali su:

  1. ADRIAN ŠIPEK – BK Sv.Jakov, Jadranovo
  2. LUKA TUS – BK Sv.Jakov, Jadranovo
  3. TINO MAJCAN – BK Pazin, Pazin
  4. TIAN BARIČEVIĆ – BK Vodnjan, Vodnjan
  5. SIMON KAIN – BK Vrh, Buzet
  6. IVANO RAJAČIĆ MUŽA – BK Gornji Kraj, Ladvić
  7. LUKA DORIĆ – BK Vargon, Rijeka
  8. LUKA TOMIĆ – BK Sv. Jakov, Jadranovo
  9. PETAR SAFTIĆ – BK Sv. Jakov, Jadranovo
  10. DAVID PEKAR – BK Sv. Rok, Klana

Prve utakmice odigrane su u Jadranovu, 28.srpnja 2023. godine. Domaćin susreta BK "Sv.Jakov" pripremio je terene i sve potrebne uvjete za odigravanje prijateljskih susreta uz prijenos susreta na You Tube kanalu.

Utakmice u Jadranovu i u Ilirskoj Bistrici odigrane su pred velikim brojem gledatelja koji su sa velikom pažnjom pratili najmlađe hrvatske i slovenske boćare. Mladi boćari su zadovoljili izvedbom i rezultatima, te se od njih uskoro mogu očekivati odlični rezultati na velikim međunarodnim natjecanjima.

Rezultati utakmica:

HRVATSKA U14 – SLOVENIJA U14      4 : 12                                                  

HRVATSKA U15 – SLOVENIJA U15     10 :6

SLOVENIJA U14 –  HRVATSKA U14      4 : 12                                                 

SLOVENIJA U15 – HRVATSKA U15       8 : 8

Treba istaknuti rezultate Davida Pekara u preciznom izbijanju 21 punata, dva štafetna brzinska izbijanja Adriana Šipeka i Luke Tusa po 41 i 43 pogođene boće, te dva brzinska izbijanja Adriana Šipeka 41 pogodaka od 49 izbačaja na utakmici u Jadranovu i može se reći fantastičnih 46 pogodaka od 48 izbačenih boća u utakmici u Ilirskoj Bistrici.

Ivano Rajačić Muža je proglašen najboljim igračem u kategoriji U14 u Ilirskoj Bistrici, dok je Adrian Šipek proglašen najboljim igračem na utakmicama u Jadranovu i u Ilirskoj Bistrici.

 

Autor: Hrvatski Boćarski Savez


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se