Prezentacijom sportova na Korzu obilježen Hrvatski olimpijski dan

Prezentacija boćanja

Prezentacijom sportova na Korzu obilježen Hrvatski olimpijski dan
Hrvatski olimpijski odbor proslavio je svoju 30. obljetnicu osnivanja, a kao i svake godine na isti dan obilježen je i Hrvatski olimpijski dan.
Sada već tradicionalna manifestacija kojoj je glavni cilj potaknuti građane svih dobnih skupina na aktivno bavljenje sportom otvorena je podizanjem olimpijske zastave, a čast podizanja stijega pripala je riječkoj olimpijki Snježani Pejčić, uz pratnju sportaša iz najmlađih kategorija raznih sportova, a među njima je bio i Leon Brnić član BK Sv.Jakov iz Jadranova. Nakon podizanja zastave sve sportaše pozdravio je Marin Lovrović, riječki jedriličar i član Kluba olimpijaca grada Rijeke.
U sklopu programa promovirali su svoje aktivnosti sljedeći sportovi: atletika, automobilizam, boćanje, boks, gimnastika, džudo, karate, kendo, kickboxing, košarka, nogomet, odbojka, rukomet, šah, stolni tenis i tenis, a svoje štandove imali su i predstavnici plivanja, sinkroniziranog plivanja, skokova u vodu, streličarstva, triatlona i vaterpola.
Demonstraciju boćanja obavili su boćari iz BK Sv.Jakov-Jadranovo, BK Vargon-Rijeka, BK Lovran te boćarice iz klubova Čavle ŠB i ženske ekipe Marinići te Čedo Vukelić izbornik kadetske i juniorske reprezentacije Hrvatske.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se