Prezentacija boćarskog sporta osnovnoškolcima na Hreljinu

Prezentacija boćarskog sporta osnovnoškolcima na Hreljinu

Muški i ženski boćarski klub "Hreljin" u suradnji sa OŠ "Hreljin" i Boćarskim savezom PGŽ-e su dana 21. rujna 2022. godine zajednički odradili demonstraciju i promociju boćarskog sporta na boćarskim terenima u Hreljinu.

U samoj organizaciji sudjelovali su predsjednik MBK "Hreljin" Boris Vidas, licencirani boćarski treneri koji djeluju unutar muškog i ženskog kluba „Hreljin" Elvis Buškulić, Ingrid Mitić i Frano Budimir uz pomoć instruktora boćanja Boćarskog saveza PGŽ te ujedno i izbornika kadetske i juniorske reprezentacije Hrvatske, Čede Vukelića.

Demonstraciji su se odazvala četiri razredna odjeljenja od 2. do 4. razreda odnosno oko 60-tak djece, a mladi demonstratori bili su Karlo Vukelić („Vargon") te hrvatski juniorski reprezentativci Filip Klarić („Sv.Jakov") te Ivan Načinović („Vargon").

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se