Prezentacija boćarskog sporta Čavjanskim osnovnoškolcima

 Prezentacija boćarskog sporta Čavjanskim osnovnoškolcima

Trener i voditelj BK "Čavle ŠB" Dean Klarić uz pomoć instruktora boćanja Sandra Gulje i trenerice boćanja Marine Svetić te svojih igračica iz kluba Eme Maršanić, Jenisej Burić i Nike Matijević te uz suradnju s učiteljicama razredne nastave i nastavnicom tjelesne i zdravstvene kulture Bojanom Kukec, odradili su demonstraciju boćanja u dvorani OŠ „Čavle" dana 15. studenog 2022. Demonstraciji je prisustvovalo oko 150 učenika i učenica iz drugih i trećih razreda koja su se oprobala u bližanju i izbijanju i na taj način upoznala sa boćarskim sportom.

Da bi se demonstracija mogla održati unutar školske sportske dvorane korištene su kožne boće koje je klubu "Čavle ŠB" donirao naš najbolji i najtrofejniji boćar, paraolimpijac Davor Komar.

Demonstracija boćanja odrađena je i tokom prošlog tjedna na istom mjestu ali u sklopu vanjskog igrališta OŠ „Čavle" za učenike i učenice prvih i trećih razreda.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se