Potpisani ugovori o održavanju programa osposobljavanja trenera/ica boćanja u PGŽ

Potpisani ugovori o održavanju programa osposobljavanja trenera/ica boćanja u PGŽ

U Zajednici sportova Primorsko-goranske županije danas su potpisana dva ugovora  kojima se omogućava provođenje programa osposobljavanja za poslove trenera/ica boćanja.

Hrvatska olimpijska akademija kojoj je jedan od ciljeva obrazovanje i usavršavanje stručnih kadrova u sportu, provodit će program obuke na području naše županije; Rijeka sport omogućit će korištenje dvorana, dok će se u Visokoj poslovnoj školi –PAR održavati predavanja.

Ispred Hrvatske olimpijske akademije ugovor je potpisao ravnatelj, Saša Ceraj, ispred Rijeka sporta, direktor Igor Butorac, ispred Boćarskog saveza PGŽ, predsjednik Miljenko Butković, a ispred Visove poslovne škole –PAR, dekanica Gordana Nikolić. Domaćini potpisivanja bili su predstavnici Zajednice sportova, glavna tajnica Katja Luketić i Darko Ivošević.

Ugovorima o međusobnoj suradnji omogućeno je školovanje budućih trenera boćanja što je velika prednost za polaznike koji neće morati odlaziti u Zagreb, već će im školovanje biti omogućeno u našoj županiji. Time će boćanje dobiti obrazovani stručni kadar koji može privući veći broj djece u  sport te kvalitetno s njima raditi. Boćanje je tradicionalni sport koji ima puno mladih i perspektivnih sportaša iz našeg područja. Ovo je tek drugi program usavršavanja Hrvatske olimpijske akademije koji se provodi izvan Zagreba i upravo je Primorsko-goranska županije odabrana za održavanje, a nadamo se da će i u budućnosti biti još više.


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se