Polufinalni turnir ABC regionalne ženske lige

Polufinalni turnir ABC regionalne ženske lige

Predstojećeg vikenda, u subotu i nedjelju, 13. i 14. svibnja 2023. u Puli i Ljubljani su na programu dva polufinalna turnira regionalne ABC lige boćarica (Women`s ABC  bocce league – WABL).

Za dva mjesta koja vode na finalni turnir koji će se 22. i 23. rujna 2023. odigrati u Beogradu u pulskoj boćarskoj dvorani SRC Uljanik Veruda boriti će se četiri kluba, slovenski Hrast, srbijanski Novi Beograd, te hrvatski Komiža i domaćin Pula.

Istovremeno će se u ljubljanskoj boćarskoj dvorani BK Krim, također za dva mjesta koja vode na finalni turnir, boriti tri kluba, slovenski Postojna i Krim, te hrvatski Čavle ŠB. Turnir se igra po jednostrukom ligaškom bod sustavu "svako sa svakim".

 

Ljubljana – raspored:

   - klik na ekipe za live stream

Subota, 13. rujna 2023.

            9.00: Krim - Postojna 

            16.00: Postojna - Čavle ŠB

nedjelja, 14. rujna 2023.

            9.00: Krim - Čavle ŠB

 

Pula – raspored:

   - klik na ekipe za live stream

Subota, 13. rujna 2023.

            1. kolo - 9.00 sati: 

Pula - Komiža

Hrast - Novi Beograd

            2. kolo - 16.00 sati:

Pula - Hrast

Komiža - Novi Beograd 

Nedjelja, 14. rujna 2023.

            3. kolo - 9.00 sati:

Pula - Novi Beograd

Komiža - Hrast

 

Zanimljivo je da je prema propozicijama natjecanja za određivanje polufinalnih parova finalnog turnira u Beogradu nevažno da li je klub osvojio prvo ili drugo mjesto na polufinalnim turnirima jer će ždrijeb polufinalnih suparnika za finalni turnir u Beogradu biti integralan. 



 


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se