PH ZA SENIORKE - raspored i satnica

Sportska komisija HBS-a izradila je satnicu i raspored natjecanja za otvoreno prvenstvo Hrvatske za seniorke u disciplinama pojedinačno klasično, bližanje i izbijanje u krug i brzinsko izbijanje koje se održava od 14.-15.05.2022. s centralnim događanjem u boćarskom domu „Slavko Stanić", Kastav.

Na otvoreno prvenstvo Hrvatske za seniorke u disciplini pojedinačno klasično prijavile su se ukupno 32 natjecateljice iz 10 klubova, a naš Savez predstavljati će 23 boćarice koje dolaze iz klubova: Hreljin, Čavle, Čavle ŠB, Škrljevo i Kastav. Istarsku županiju predstavlja 8, a Šibensko-kninsku županiju 1 natjecateljica. PH 2022 - POJEDINAČNO kl. - prijave/satnica.pdf PH 2022 - POJEDINAČNO kl. - Raspored po grupama.pdf

U disciplini bližanje i izbijanje u krug ukupno je prijavljeno 12 natjecateljica – 6 igračica dolazi iz BK Čavle ŠB, 3 igračice iz BK Kastav, 2 igračice iz BK Labin te 1 igračica iz BK Piramatovci. PH 2022 KRUG - prijave.pdf PH 2022 - BRZINSKO - prijave.pdf

U disciplini brzinsko izbijanje prijavilo se ukupno 8 igračica - 6 igračica dolazi iz BK Čavle ŠB te 2 igračice iz BK Labin.

U subotu 14.05.2022. u 8.30 sati starta se disciplinom pojedinačno klasično i to u dvoranama u Kastvu, Podvežici i Hrastenicama. Četvrtfinale započinje u 16.30 i odvija se u dvorani Kastav, a samo finale predviđeno je za 19.30 sati.

U nedjelju 15.05.2022. u 8.30 sati kreće se s bližanjem i izbijanjem u krug dok je finale predviđeno u 15 sati. Nakon toga slijedi brzinsko izbijanje te u 18 sati podjela medalja i pehara za obje discipline.

Prvenstvo Hrvatske održava se u organizaciji Boćarskog saveza PGŽ i Boćarskog kluba Kastav.

SATNICA NATJECANJA
SUBOTA 14.5.2022. - pojedinačno klasično