PH za mlađe kadete i kadetkinje (U-12) na Podvežici

PH za mlađe kadete i kadetkinje (U-12) na Podvežici

Ženski boćarski klub Drenova-Rijeka u suradnji s Boćarskim savezom Primorsko-goranske županije organizira prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i kadetkinje do 12 godina (U-12).

Prvenstvo se održava od 3. do 5. travnja u boćarskom centru Podvežica, a svečana ceremonija otvaranja prvenstva planirana je za srijedu, 3.travnja, s početkom u 15 sati. 

Natjecanje će okupiti mlade talente iz četiri županije te im pružiti priliku da pokažu svoje vještine i strast prema ovom tradicionalnom sportu.

Ukupno je prijavljeno 37 natjecatelja od toga:

-        iz Istarske županije i klubova Pazin, Ročko polje, Svetvinčenat i ŽE BK Pazin dolazi ukupno jedanaest (11) natjecatelja,

-        iz Splitsko-dalmatinske županije i kluba Komiža njih dvoje (2) natjecatelja,

-        iz Zadarske županije i klubova Bokanjac i Povljana tri (3) natjecatelja,

-        dok je iz P-G županije ukupno prijavljeno njih dvadeset i jedan (21) natjecatelj, od toga 9 boćarica i 12 boćara, koji dolaze iz sljedećih klubova: Čavle ŠB (8), Sv.Jakov-Jadranovo (1), Lovran (7), Gornji Kraj-Ladvić (4) i Vargon (1).

Svoje znanje i vještine odmjerit će kroz šest disciplina: pojedinačno kl., par kl., bližanje i izbijanje u krug te precizno, brzinsko i štafetno izbijanje. Sportska komisija HBS-a prilagodila je Propozicije natjecanja za njihov dobni uzrast, a koje možete preuzeti OVDJE.

Pozivamo sve članove, roditelje, ljubitelje boćanja i sportske entuzijaste da nam se pridruže i podrže naše mlade boćarice i boćare u njihovim sportskim nadmetanjima.

Očekujemo uzbudljivu i natjecateljsku atmosferu te vjerujemo da će ovo biti još jedno nezaboravno iskustvo za sve nas.

SATNICA NATJECANJA

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se