PH SNIORKE - Kastav

PH SNIORKE - Kastav

Sportska komisija HBS-a izradila je satnicu i raspored za otvoreno prvenstvo Hrvatske za seniorke u volo disciplinama par klasično, bližanje i izbijanje u krug i štafetno izbijanje koje će se od 16.-17. prosinca 2023. godine održati u boćarskom domu „Slavko Stanić", Kastav.

Na otvoreno prvenstvo Hrvatske za seniorke u disciplini par klasično prijavljeno je 16 parova iz 7 klubova, a naš Savez predstavljati će klubovi: Čavle ŠB, Kastav, Drenova-Rijeka i Marinići. Za disciplinu štafetno izbijanje prijavljene su svega tri štafete dok je za disciplinu bližanje i izbijanje u krug prijavljeno 15 boćarica iz klubova Kastav (4), Čavle ŠB (3), Drenova-Rijeka (1), Komiža (5) i Pula (2)

U subotu 16.12.2023. s početkom u 8.30 kreće disciplina par klasično s natjecanjem po grupama i odigravaju se u dvoranama Kastvu i na Marinićima. Od 17.30 sati u dvorani u Kastvu igra se završnica -  finale i za 3.mjesto. Zatim u 19.30 slijedi jedna serija štafetnog izbijanja za direktan plasman od 1.-3. mjesta.

U nedjelju 17.12.2023. u 8.30 sati starta disciplina bližanje i izbijanje u krug dok je završnica predviđena s početkom u 14 sati.

Prvenstvo Hrvatske održava se u organizaciji Boćarskog saveza PGŽ i Boćarskog kluba Kastav.

PH SENIORKE - SATNICA NATJECANJA

PAR KLASIČNO – RASPORED

KRUG – RASPORED

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se