PH SENIORKE - Kastav

PH SENIORKE - Kastav

Sportska komisija HBS-a izradila je satnicu i raspored za otvoreno prvenstvo Hrvatske za seniorke u volo disciplinama pojedinačno klasično, precizno i brzinsko izbijanje koje će se održati od 8. – 10. prosinca 2023. godine u Rijeci u boćarskom domu „Slavko Stanić", Kastav.

Na otvoreno prvenstvo Hrvatske za seniorke u disciplini pojedinačno klasično prijavilo se ukupno 28 boćarica iz 6 klubova, a naš Savez predstavljati će 16 boćarica iz klubova: Čavle ŠB, Kastav, Drenova-Rijeka i Marinići. Istarsku županiju predstavlja 4, a Splitsko-dalmatinsku županiju 8 natjecateljica.

U disciplini precizno izbijanje ukupno je prijavljeno 17 natjecateljica – 3 igračice dolaze iz BK Čavle ŠB, 3 iz BK Kastav, 7 igračica iz ŽBK Komiža te 4 igračice iz ŽBK Pula.

U disciplini brzinsko izbijanje prijavilo se ukupno 7 igračica iz klubova: Čavle ŠB (1), Pula (2), Kastav (2) i Komiža (2)

U petak  08.12.2023. u 17 sati u Kastvu starta se disciplinom pojedinačno klasično i to prve četiri skupine, dok preostale četiri grupe igraju 09.12.2023. s početkom u 8 sati u dvoranama na Marinićima i Kastvu. Od 16 sati u dvorani u Kastvu kreće se s četvrtfinalem, a samo finale predviđeno je za 19 sati. Zatim slijedi jedna serija brzinskog izbijanja te dva najbolja rezultata odlaze u završnicu koja je na rasporedu u 21 sat.

U nedjelju 09.12.2023. u 8 sati kreće se s prvom serijom preciznog izbijanja dok je finale predviđeno za 13:30 sati. Nakon toga slijedi podjela medalja i pehara za sve tri discipline.

Prvenstvo Hrvatske održava se u organizaciji Boćarskog saveza PGŽ i Boćarskog kluba Kastav.

PH SENIORKE - SATNICA NATJECANJA

POJEDINAČNO KLASIČNO – RASPORED

PRECIZNO IZBIJANJE – RASPORED

BRZINSKO IZBIJANJE – RASPORED

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se