Održana svečana promocija Sportskog biografskog leksikona PGŽ u Guvernerovoj palači

Održana svečana promocija Sportskog biografskog leksikona PGŽ u Guvernerovoj palači
Sportski biografski leksikon Primorsko-goranske županije nakon pet godina iscrpnog istraživačkog rada ugledao je svjetlo dana i predstavljen je na prigodnoj svečanosti u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja dana 22.11.2021.
Autor leksikona je Eduard Hemar, uz njega glavni i odgovorni za projekt je Darko Ivošević, bivši glavni tajnik Zajednice sportova PGŽ-a.
Predstavljanju su nazočili župan Zlatko Komadina, županijska pročelnica za sport, kulturu i tehničku kulturu Sonja Šišić, glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač, ravnatelj HOA-e Saša Ceraj, predsjednik Zajednice sportova PGŽ-a Veljko Karabaić,  predsjednica RSS-a Dorotea Pešić-Bukovac, članovi Izvršnog odbora Zajednice sportova PGŽ te dobitnica Nagrada za životno djelo Zajednice sportova PGŽ.
Promocija leksikona održat će se na pet lokacija u Primorsko-goranskoj županiji; osim u Rijeci, leksikon će se predstaviti u Delnicama, Malinskoj, Crikvenici i Opatiji te će svi čija je biografija u leksikonu dobiti svoj primjerak.
Također, leksikon će se moći preuzeti i u Galeriji "Principij", od 29. do 3. prosinca tijekom Izložbe sportske fotografije "Odlučujući trenutak 2021.”

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se