Odigrane posljednje kvalifikacije za sezonu 2020./21.

BK LEDENICE 2020-2021

Odigrane posljednje kvalifikacije za sezonu 2020./21.
U vikendu iza nas, odigrane su posljednje prvenstvene utakmice u sezoni 2020./21. U subotu 24.07. i nedjelju 25.07. igrani su susreti za popunu 1 županijske lige te za popunu 2. županijske lige zapad.
Iz 1. županijske lige uz posljednje plasirani Zamet, nakon kvalifikacija su ispali i klubovi Srdoči i Trsat. Srdoči su u prvom susretu poraženi na gostovanju kod Studene 16:6, te je već tada bilo jasno da su prvaci 2. županijske lige-zapad jednom nogom u višem rangu. Uzvrati susret na boćalištu M. Gennaria završen je bez pobjednika, što je značilo da je Studena izborila najviši rang našeg županijskog liga natjecanja, dok će Srdoči preseliti u 2. županijsku ligu zapad.
Isti uspjeh ostvarila je i ekipa Ledenica. Oni su u prvom susretu također sa 16:6 pobijedili ekipu Trsata. U uzvratnom susretu Ledeničani nisu baš najbolje krenuli u susret, te je rezultat nakon prve faze igara bio 8:0 za Trsat. Tehničke discipline su boćari Ledenica dobili 5:1 pa su se vratili na pravi put. Konačni rezultat je glasio 13:9 za Trsat, ali im je to bilo nedovoljno za ostanak u ligi. Tako će momčad Ledenica druge godine igrati 1. županijsku ligu, dok će Trsat preseliti u 2. županijsku ligu Istok.
Boćari Lignja nisu uspjeli izboriti plasman u viši rang natjecanja. Oni su u subotu na svojem boćalištu pobijedili Mošćeničku Dragu rezultatom 14:8. No u uzvratnom susretu nisu uspjeli obraniti stečenu prednost iz prvog susreta, pa je momčad Mošćeničke Drage uvjerljivo slavila sa 18:4 te time osigurala ostanak u istom rangu natjecanja kao i ove sezone.
Boćari Križišća su bez borbe izborili plasman u 2. županijsku ligu Istok.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se