OBRAZOVANJE U ZVANJE TRENERA BOĆANJA - VAŽNO !

OBRAZOVANJE U ZVANJE TRENERA BOĆANJA - VAŽNO !

Hrvatska olimpijska akademija dobila je RJEŠENJE kojim joj Ministarstvo znanosti i obrazovanja dopušta provođenje obrazovanje odraslih u zvanje trenera boćanja izvan sjedišta, u Rijeci. 

(Pred) Poziv kojim Boćarski savez PGŽ poziva zainteresirane članove klubova na podnošenje prijava biti će otvoren sve do zaključno s 23. siječnjem 2022. godine.

Nakon toga će se popis kandidata proslijediti Hrvatskoj olimpijskoj akademiji koja će potom direktno po danim podacima pozvati kandidate na službenu prijavu.

Tada ćemo već znati pravi iznos školarine te približno obveze klubova i samih kandidata uz naravno najveće moguće učešće našeg Saveza.

Isto tako, tijekom siječnja će se u dogovoru s HOA odrediti termini predavanja i vježbi te početak nastave. Kandidati uvijek mogu odustati od prijave bez ikakvih posljedica ili konzekvenci. 

Naš Savez želi što veći broj prijava jer u tome vidimo priliku boćanja (klubova) za značajan iskorak prema boljemu i u tom smislu ohrabrujemo i klubove i njihove članove. 

 

Zainteresirani kandidati i kandidatkinje svoju predprijavu trebaju poslati Boćarskom savezu PGŽ( info@bocarski-savez-pgz.hr mob: 095 913 7246 Nives Jelovica ) ili popunjavanjem online obrasca: OBRAZAC - PREDPRIJAVE

Nakon završetka programa osposobljavanja i uspješno položene završne provjere, polaznici će dobiti Uvjerenje o osposobljavanju za poslove trenera boćanja koje se upisuje u e-radnu knjižicu.


Za sve dodatne informacije možete se obratiti tajnici BS PGŽ, gđi. Nives Jelovica. 


Predsjednik BS PGŽ

Miljenko Butković

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se