Nastup BK Sv.Jakov na juniorskom Kupu Europe

Nastup BK Sv.Jakov na juniorskom Kupu Europe

Juniorska ekipa BK "Sv. Jakov" iz Jadranovo ovoga će vikenda sudjelovati na premijernom izdanju Kupa Europe za kategoriju do 18 godina koji se održava u talijanskom mjestu Pont Saint-Martin nedaleko Aoste. Uz "Sv.Jakov" sudjeluju ekipe "Val de Drome" iz Francuske, "Pliskovica" iz Slovenije i "Bassa Valle Helvetia" iz Italije. Da su i ostale ekipe konkurentne za osvajanje naslova govori činjenica da unutar francuskog i talijanskog kluba nastupaju po dva reprezentativna juniora. Prema propozicijama svaka ekipa mora u svom sastavu imati i jednu juniorku, a trener i voditelj "Sv.Jakova" Vjekoslav Matetić na put, uz svoje pulene, uzeti će dvije juniorke. Pomoćnik Matetiću na ovom natjecanju biti će aktualni dvostruki svjetski prvak, Karlo Šaban

Utakmica se sastoji od sljedećih disciplina: štafetno izbijanje, dva precizna izbijanja, dva bližanja i izbijanja u krug, dva para klasično i dvije pojedinačne igre.

Sastav "Sv.Jakova": Lovro Šipek, Žarko Jerčinović, Filip Klarić, Adrian Šipek, Leon Brnić, Luka Tus, Luka Tomić, Ana Stančić (Pula) i Klara Širola (Kastav)


Zbog nastupa juniora Sv.Jakova na juniorskom kupu Europe susret 2. kola Hrvatske super lige između "Sv.Jakova" i "Zrinjevca" odgođen je za nedjelju, 11 prosinca 2022.g. s početkom u 15 sati.


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se