Nagrađeni najuspješniji sportaši i klubovi P-G županije

Nagrađeni najuspješniji sportaši i klubovi P-G županije

U Centru Gervais u Opatiji Primorsko-goranska županija organizirala je svečanost u čast najuspješnijih sportaša i klubova u 2021. godini koje tradicionalno nagrađuje za vrhunska sportska postignuća i osvojene medalje na velikim sportskim natjecanjima.

Nagrađenima je čestitao župan Zlatko Komadina istaknuvši kako je cilj stvarati kvalitetu u sportu i doprinijeti tome da uspješni sportaši budu prepoznati u svojoj zajednici. Svečanosti je nazočila i resorna pročelnica Sonja Šišić, a u ime grada domaćina, prisutne je pozdravio opatijski gradonačelnik Kirigin. Plavo žutom bojom na pozornici PGŽ je odala počast i podršku narodu Ukrajine.

obzirom na uspjehe koje su polučili u protekloj 2021. godini svoje mjesto među najboljima te ujedno i priznanje zaslužili su:


za VRHUNSKA POJEDINAČNA SPORTSKA POSTIGNUĆA:

1.     Karlo Šaban ("Sv.Jakov")- SP za mlađe seniore (U23) - 1. mjesto u disciplini pojedinačno klasično i 3. mjesto u disciplini par klasično - Martigues (FRA)

2.     Lovro Šipek ("Sv.Jakov") - SP za juniore (U18) - 2. mjesto u disciplini pojedinačno klasično i 3. mjesto u disciplini štafetno izbijanje - Martigues (FRA)

3.     Carrolina Bajrić ("Čavle ŠB") - SP za seniorke -2. mjesto u disciplini štafetno izbijanje i 2. mjesto u disciplini par klasično - Alassio (ITA)

4.     Nikol Marelja-Bošnjak ("Čavle ŠB") - SP za seniorke - 2. mjesto u disciplini par klasično


Nagrađeni su i KLUBOVI NAGRAĐENIH POJEDINAČNIH SPORTAŠA: 

1.     BK "Sv.Jakov"-Jadranovo

2.     BK "Čavle ŠB"


za EKIPNA KLUPSKA POSTIGNUĆA NA MEĐUNARODNOJ RAZINI:

1.     Boćarski klub "Čavle škola boćanja" za osvajanje 2. mjesta u Kupu europskih prvakinja u St. Vulbasu (FRA)

 

Kompletan popis nagrađenih možete vidjeti OVDJE.


Prilikom pauze od dodjela nagrada, publici su svoje plesno i gimnastičko umijeće prikazale djevojčice i djevojke „Gym Dancea" iz Kastva.

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se