Nagrađeni najbolji sportaši i klubovi u Primorsko-goranskoj županiji

Nagrađeni najbolji sportaši i klubovi u Primorsko-goranskoj županiji

Primorsko-goranska županija tradicionalno je dodijelila Županijske nagrade za nagrađivanje kvalitete u sportu i vrhunska sportska dostignuća na svečanosti koja se održala u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Jelenje-Dražice.

Prilika je to za okupljanje nagrađenih sportaša, predstavnika klubova i krovnih organizacija na jednome mjestu, a nagrade najuspješnijima uručili su župan Zlatko Komadina, zamjenica župana Marina Medarić i resorna pročelnica Sonja Šišić.

Pravilnikom o nagrađivanju kvalitete u sportu i vrhunskih sportskih postignuća Primorsko-goranska županija potiče i razvija kvalitetan i sustavan rad sportaša i sportskih klubova na njezinom području te im za to dodjeljuje i novčane nagrade, za vrhunska pojedinačna i ekipna sportska postignuća.

Županijske nagrade za vrhunska pojedinačna sportska postignuća dodjeljuju se uspješnim pojedincima za osvojene zlatne, srebrne i brončane medalje, odnosno osvojena prva, druga ili treća mjesta na najvažnijim sportskim natjecanjima međunarodnoj razini, kao i klubovima u kojima navedeni sportaši treniraju.

Dobitnici nagrade za pojedinačna vrhunska sportska dostignuća u 2023., što se tiče boćarskog sporta, primili su:

Carrolina Bajrić, BK Čavle škola boćanja
Nikol BelasićBK Čavle škola boćanja
Karlo Šaban, BK Sveti Jakov iz Jadranova
Adrian ŠipekBK Sveti Jakov iz Jadranova
Filip KlarićBK Sveti Jakov iz Jadranova
Žarko Jerčinović, BK Drivenik
lvan Načinović, BK Vargon iz Rijeke


Izvor: https://www.sportcom.hr/lokalni-sport

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se