Miljenko Butković novi predsjednik Zajednice sportova PGŽ-e

Veljko Karabaić i Miljenko Butković

Miljenko Butković novi predsjednik Zajednice sportova PGŽ-e

U vijećnici Grada Rijeke dana 24. lipnja 2024.g. održana je Izborna Skupština Zajednice sportova Primorsko-goranske županije. Dosadašnji predsjednik Veljko Karabaić skupštinarima je predstavio četverogodišnje programsko izvješće, nakon čega se pristupilo izboru novog predsjednika, dva dopredsjednika te novih članova Izvršnog i Nadzornog odbora Zajednice za mandatno razdoblje 2024.-2028. godine.

Veljko Karabaić, predsjednik Zajednice sportova PGŽ-a u posljednja dva mandata, obznanio je prisutnima da neće predati kandidaturu za novi mandat te se svima zahvalio na višegodišnjoj suradnji. Tom prigodom su se kratkim govorima i simboličnim poklonima g. Karabaiću za doprinos županijskom sportu zahvalili Sonja Šišić, pročelnica Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Primorsko-goranske županije, Hrvoje Balen, direktor Ureda za programe sporta na lokalnoj razini te Darko Ivošević, dugogodišnji glavni tajnik i član Izvršnog odbora Zajednice sportova PGŽ-a.

Nakon provedene procedure i glasanja, za novog je predsjednika Zajednice sportova PGŽ-a izabran g. Miljenko Butković, dosadašnji dopredsjednik Zajednice i predsjednik Boćarskog saveza Primorsko-goranske županije, dok će na funkcijama dopredsjednika u novom mandatnom razdoblju biti Darko Ivošević i Zoran Pjevalica.

Na kraju sjednice je predstavljen Sportski godišnjak za 2023. godinu kao i monografija "25 godina Zajednice sportova Primorsko-goranske županije", autora Eduarda Hemara. Gospodin Hemar se svim prisutnima obratio sa govorom u kojem je izrazio zadovoljstvo sa višegodišnjom suradnjom koja je do sada rezultirala sa nekoliko vrlo vrijednih sportskih publikacija. Monografijom su obuhvaćene najvažnije aktivnosti i projekti Zajednice sportova PGŽ-a od osnutka do danas.


Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više