Međunarodni turnir "Žene u akciji" Zemun

Međunarodni turnir
Na jakom međunarodnom turniru "žene u akciji" u Zemunu, odigranom od 19. do 22. kolovoza 2021. ekipa Čavle ŠB u sastavu Dora Fućak, Roberta Petrović i Ema Maršanić predvođena trenerom Deanom Klarićem zauzela je šesto mjesto.
Na ovom prvom međunarodnom ženskom natjecanju iz službenog kalendara FIB-e nakon više od godinu i pol dana nastupila je i hrvatska ženska reprezentacija u sastavu Nives Jelovica, Ria Vojković (obje Labin) i Lorna Žagar (Marinići), predvođena izbornikom Romanom Grižančićem te osvojila je ukupno treće mjesto iza Slovenije i Turske.
Na turniru su se za ukupan poredak zbrajali učinci u disciplinama parovi, te brzinsko i precizno izbijanje, a hrvatske reprezentativke su osvojile prvo mjesto u parovima. Najbolja u brzinskom izbijanju bila je Nina Volčina (Slo) dok je u preciznom izbijanju bila Polona Zule (Slo).
 
Konačan poredak:
1. Slovenija,
2. Turska,
3. Hrvatska,
4. Srbija,
5. Triglav (Slo),
6. Čavle ŠB,
7. Rusija,
8. Crna Gora

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se