Međunarodni turnir u Švicarskoj

Međunarodni turnir u Švicarskoj

Na nedavno održanom dvodnevnom četvrtom međunarodnom turniru u parovima i mješovitim štafetama u švicarskom Le Brassusu, nekadašnji hrvatski reprezentativac Marko Beaković osvojio je turnir u parovima, dok su hrvatski su reprezentativci stigli do dva polufinala.

Nekadašnji član Trio Buzeta, Istre Poreč i Pule Beaković, koji unazad nekoliko godina živi i igra u Francuskoj, je turnir u konkurenciji 32 para osvojio zajedno s Francuzom Bertrandom Sauchayjom.

U mješovitim štafetama među četiri najbolje plasirali su se Ria Vojković (Pula) i Filip Klarić (Sveti Jakov-Jadranovo), dok je isti uspjeh u parovima ostvario Klarić zajedno s klupskim kolegom Adrianom Šipekom.

Na seniorskom turniru u mješovitim štafetama su dvoje po dobnom uzrastu tek kadeta, Ema Maršanić (Pula) i Šipek zauzeli su 5. mjesto.

Na turniru su nastupile i boćarice Čavla ŠB Carrolina Bajrić, Dora Fućak, Nikol Belasić i Ira Nimčević. U parovima nisu se uspjele plasirati među četiri najbolja para. U mix štafeti Fućak imala je čast trčati s Patrickom Alcarazom, dok je Bajrić mix štafetu trčala s M.Beakovićem.

 Izvor: Istarski boćarski savez

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se