Međunarodni kadetski turnir (U-15) u slovenskoj Sežani

Nives Jelovica, Wendy Vukelić, Iva Peričić, Ema Jerčinović, Sara Šokić i Čedo Vukelić.

Međunarodni kadetski turnir (U-15) u slovenskoj Sežani

U slovenskoj Sežani, u boćarskoj dvorani Darka Guština, će se 16. i 17. ožujka 2024. održati međunarodni kadetski turnir „Pokal Krasa 2024" na kojem će nastupiti ženska i muška reprezentacija Hrvatske te ženska selekcija P-G županije.

Direktor svih hrvatskih reprezentacija i kadetski izbornik Vjekoslav Matetić za ovaj turnir je u sastav reprezentacije uvrstio mladog Ivana Rajačića Mužu (Gornji kraj Ladvić, Crikvenica) uz dvojicu istarskih boćara, Tina Majcana (Pazin) i Tiana Baričevića (Vodnjan).

Odabir za sastav ženskog dijela reprezentacije i selekcije P-G županije odradila je Nives Jelovica. Tako će za HR reprezentaciju nastupiti Wendy Vukelić (Čavle ŠB) te debitantica u reprezentaciji, mlada Sara Šokić (Drenova, Rijeka) dok će za selekciju P-G županije zaigrati Ema Jerčinović (Kastav) i Iva Peričić (Gornji kraj-Ladvić).

Na turniru kadeta će uz Hrvatsku nastupiti i reprezentacije Slovenije i Crne Gore, te selekcije slovenskih regionalnih boćarskih saveza (OBZ) Postojna, Ljubljana i Sežana, dok će na turniru kadetkinja pored Hrvatske nastupiti Slovenija, selekcija Primorsko-goranske županije, te slovenske OBZ Sežana, a svoje snage odmjeriti će u paru klasičnom i štafetnom izbijanju.


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se