Međunarodni boćarski turnir

"Žene u akciji" 2019.g.

Međunarodni boćarski turnir
Od četvrtka do nedjelje, 19. do 22. kolovoza 2021. u Zemunu na boćalištu BK Altina, održava se međunarodni boćarski turnir pod nazivom "Žene u akciji" gdje će za hrvatsku žensku reprezentaciju nastupiti Lorna Žagar (Marinići), Nives Jelovica i Ria Vojković (obje Labin) predvođene izbornikom Romanom Grižančićem. Biti će to prvi nastup naše ženske reprezentacije van granica Hrvatske nakon više od godinu i pol dana, još od početka prosinca 2019. i nastupa na turniru četvorki u Ljubljani, s obzirom na to da prošle, 2020. godine zbog pandemije koronavirusa nije bilo aktivnosti ženske reprezentacije.
Na turniru će nastupiti i aktualni europski i državni viceprvak, Čavle škola boćanja u sastavu: Ema Marašnić, Dora Fućak i Roberta Petrović predvođene trenerom Deanom Klarićem. 
Ostali sudionici turnira u Srbiji su reprezentacije Slovenije, Crne Gore, Turske, Rusije i Srbije, te slovenski Triglav.
Na turniru će se igrati discipline parovi, te brzinsko i precizno izbijanje.



Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se