Marinići osvojili 2.mjesto na završnom turniru KUP-a Hrvatske

Marinići osvojili 2.mjesto na završnom turniru KUP-a Hrvatske
Boćari zagrebačkog Zrinjevca i jedini superligaši na natjecanju, osvojili su ovogodišnji Kup Hrvatske koji se 15. listopada 2022. održao u Vukovaru. Organizator Kupa bio je BS Vukovarsko-srijemske županije koji će biti domaćin završnice i u naredne 3 godine.

U tijesnoj i neizvjesnom finalu između Marinića i Zrinjevca pobjednika je odlučivala posljednja boća ekipe Marinića koji su odlučili pucati boću za ukupnu pobjedu. Međutim, realizacija pogotka nije bila uspješna te gube finalni dvoboj od ekipe Zrinjevac rezultatom 7:8. Posljednje 2 minute finala možete pogledati OVDJE.

Trenutno vodeći klub 1.HBL-sjever Marinići su na putu do finala u grupi slavili nad Ročkim poljem sa 13:1, zatim su izgubili od Zrinjevca 2:9, da bi za prolaz dalje ponovo igrali protiv Ročkog polja te su s ponovnom pobjedom od 10:8 osigurali si prolaz u polufinale gdje su s rezultatom od 9:5 bili bolji od BK Brela.

Za ekipu Marinića nastupali su: Paulo Flego, Luka Kukuljan, Tomislav Dokozić, Boris Arnold, Ivica Vrbeta i Milan Čirjak.

Kompletni rezultati sa KUP-a Hrvatske 2022 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se