Majhane (miće) boćarice i boćari va akciji - 7.izdanje

Majhane (miće) boćarice i boćari va akciji - 7.izdanje

Boćarski savez Primorsko-goranske županije, u suradnji s Boćarskim klubom "Sv. Rok-Klana", sa zadovoljstvom najavljuje 7. izdanje manifestacije pod nazivom „Majhane (miće) boćarice i boćari va akciji". Ovaj događaj namijenjen je početnicima odnosno mlađim uzrasnim kategorijama do 15 godina (U-15) s područja Primorsko-goranske županije.

Manifestacija će se održati na terenima BK "Sv. Rok" u Klani, 22. lipnja 2024. godine, s početkom u 9 sati.

Očekujemo preko 80 mladih polaznika škola boćanja iz Čavla, Škrljeva, Hreljina, Rijeke, Drenove, Kastva, Matulja, Lovrana, Marčelja i Klane. Natjecanje će se odvijati u disciplinama precizno koštivanje i precizno izbijanje, prilagođenim uzrastu učesnika. Najboljim među najboljima biti će dodijeljeni prigodni pehari za najboljeg koštadora i najboljeg izbijača u različitim uzrasnim kategorijama, te pehar za najbolju ekipu.

Pripremili smo i posebno iznenađenje za roditelje, none i noniće, kako bismo dodatno obogatili ovaj događaj i omogućili svima da uživaju u danu ispunjenom sportom i druženjem.

Manifestacija je sufinancirana od strane Zajednice sportova Primorsko-goranske županije te firme VIO Žrnovnica, Crikvenica, Vinodol.

Pozivamo sve zainteresirane da dođu i podrže mlade boćarice i boćare u njihovim prvim sportskim koracima te uživaju u ovom jedinstvenom događaju. 

Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom druženju na manifestaciji „Majhane (miće) boćarice i boćari va akciji".

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više