Majhane boćarice i boćari va akciji

Majhane boćarice i boćari va akciji

Boćarski savez PGŽ, partner u Erasmus + SPORT projektu "Boccia, pljočka and bulin- Next generation TSG", u suradnji s Boćarskim klubom „Sv.Rok-Klana" organizira 4. izdanje manifestacije pod imenom „MAJHANE (MIĆE) BOĆARICE I BOĆARI U AKCIJI" za početnike odnosno za mlađe dobne kategorije do 15 godina (U-15) s područja P-G županije.

Natjecanje će se održati na terenima BK "Sv.Rok”, Klana dana 30.05.2023. godine s početkom u 10 sati.

Prijavljeno je preko 80 mladih polaznika škola boćanja s područja Čavla, Škrljeva, Hreljina, Rijeke, Drenove, Kastva, Matulja, Lovrana i Klane.

Natjecanje će se održati u disciplinama precizno koštivanje i precizno izbijanje koje će biti prilagođeno dobnom uzrastu: do 8 godina, od 8-10 godina, 10-12 godina i 12-15 godina. 

Najboljima među najboljima pripasti će i prigodni pehari za najboljeg koštadora i najboljeg izbijača - ovisno o uzrasnoj kategoriji, te pehar za najbolju ekipu.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se