LJETNI BOĆARSKI KAMP 2021

LJETNI BOĆARSKI KAMP 2021

Boćarski savez Primorsko - goranske županije i ove godine organizira edukativni kamp za najmlađe boćarice i boćare – početnike i napredne. 

Kamp će se održati u sklopu regionalnog sportsko-rekreacijskog i turističkog centra Platak. Termin održavanja kampa je  od 25. do 27.kolovoza 2021. 
Prijave se zaprimaju do 22.08.2021. godine pozivom na niže navedene kontakte ili slanjem e-mail-a na: info@bocarski-savez-pgz.hr
Kotizacija za sudjelovanje u ljetnom boćarskom kampu iznosi 200,00 kn po polazniku. Prijaviti se mogu djevojčice i dječaci 2007.godišta i mlađi.

Broj polaznika je ograničen zbog pridržavanja epidemioloških mjera i preporuka. Polasci i povratci su organizirani svakodnevno od strane BS PGŽ. Polazak u jutarnjim satima organiziran je iz Rijeke, točnije ispred Boćarskog centra Podvežica te iz Jadranova. Polazak je u 8.00 sati, a povratak je planiran oko 20.00 sati. Prehrana je organizirana u sklopu Velikog doma na Platku. Polaznici sa sobom trebaju imati potrebnu sportsku opremu, boće ukoliko ih posjeduju te osvježavajuće piće. 
Voditelji ljetnog kampa je Vjekoslav Matetić, dugogodišnji trener boćanja i izbornik mlađe seniorske reprezentacije (U23) te županijski instruktor boćanja, a njima će se pridružiti i drugi licencirani treneri boćanja.

Boćarski savez raspolaže imenima prijašnjih polaznika i ima evidentirane boćare - početnike zainteresirane za bavljenje boćanjem. Međutim, očekujemo od klubova i roditelja da se jave i na vrijeme rezerviraju mjesto za svoju djecu.  
Također, neka se jave i treneri koji su zainteresirani za trenerski rad u ljetnom kampu, naročito za rad sa mlađim uzrastima. 
 
Sve ostale informacije također možete dobiti na ove brojeve telefona ili izravno od trenera - voditelja kampa:
Vjekoslav Matetić -  098/215 903
Nives Jelovica – tajnica BS PGŽ – 099/529 2477