Kvalifikacijski susret za nastup na završnici HJBL-e

U utorak, 02.04.2024. godine, dvorana u Lignju bit će poprište uzbudljive kvalifikacijske utakmice za plasman na završnicu Hrvatske juniorske boćarske lige. Utakmica se odigrava između drugoplasiranih ekipa redovnog dijela natjecanja iz skupine "Istra" i skupine "Primorje", a to su juniorske ekipe BK Pazin i BK Vargon. Početak utakmice je u 18 sati.

Juniorska ekipa BK Sveti Jakov iz Jadranova plasirala se je direktno kao prvoplasirana iz skupine "Primorje" ostvarivši maksimalnih šest pobjeda u šest odigranih susreta. Uz njih, pravo nastupa na završnici osigurala je i prvoplasirane ekipe iz skupine "Istra" a to je ekipa BK Pule, te momčad BK Primošten 2020 kao prvoplasirana ekipa skupine "Jug".

Pozivamo sve ljubitelje boćanja da se pridruže i podrže naše mlade boćare.

Sastav JE Sv.Jakov-Jadranovo: Daniel Aleksić, Leon Brnić, Marcel Grbčić, Roko Gržac, Petar Saftić, Adrian Šipek, Klara Širola, Luka Tomić, Luka Tus, Žarko Jerčinović, trener Vjekoslav Matetić.

Sastav JE Vargon: Jan Banov, Luka Dorić, Andrej Molek, Ivan Načinović, Zvonimir Pavletić, David Pekar, David Petz, Ivan Šokić, Matija Valenčić, trener Čedo Vukelić