Kvalifikacijski susret za nastup na završnici HJBL-e

Kvalifikacijski susret za nastup na završnici HJBL-e

U utorak, 02.04.2024. godine, dvorana u Lignju bit će poprište uzbudljive kvalifikacijske utakmice za plasman na završnicu Hrvatske juniorske boćarske lige. Utakmica se odigrava između drugoplasiranih ekipa redovnog dijela natjecanja iz skupine "Istra" i skupine "Primorje", a to su juniorske ekipe BK Pazin i BK Vargon. Početak utakmice je u 18 sati.

Juniorska ekipa BK Sveti Jakov iz Jadranova plasirala se je direktno kao prvoplasirana iz skupine "Primorje" ostvarivši maksimalnih šest pobjeda u šest odigranih susreta. Uz njih, pravo nastupa na završnici osigurala je i prvoplasirane ekipe iz skupine "Istra" a to je ekipa BK Pule, te momčad BK Primošten 2020 kao prvoplasirana ekipa skupine "Jug".

Pozivamo sve ljubitelje boćanja da se pridruže i podrže naše mlade boćare.

Sastav JE Sv.Jakov-Jadranovo: Daniel Aleksić, Leon Brnić, Marcel Grbčić, Roko Gržac, Petar Saftić, Adrian Šipek, Klara Širola, Luka Tomić, Luka Tus, Žarko Jerčinović, trener Vjekoslav Matetić.

Sastav JE Vargon: Jan Banov, Luka Dorić, Andrej Molek, Ivan Načinović, Zvonimir Pavletić, David Pekar, David Petz, Ivan Šokić, Matija Valenčić, trener Čedo Vukelić

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se