Kvalifikacije za popunu 2. HBL-Istra-Primorje

Kvalifikacije za popunu 2. HBL-Istra-Primorje

Boćalište Zameta biti će poprište kvalifikacija za popunu 2. HBL Istra - Primorje za sezonu 2022./23. Nastupit će tri ekipe, a samo najuspješnija će sljedeće sezone nastupiti u spomenutom rangu. Pravo na nastup na ovom kvalifikacijskom ciklusu stekla su dva prvaka, prvak naše 1.županijske lige momčad "Krenovca" i prvak istarske 1.A županijske lige, ekipa "Verude". Treći sudionik se nije odmah znao jer je ovisilo o raspletu kvalifikacija koje su igrane na Jarunu, a s obzirom da je "Lučki radnik" slavio u tim kvalifikacijama, postalo je jasno da će ekipa "Selce Bračana" biti treći sudionik.

Ždrijeb je odlučio da će se u petak, 8. srpnja u 17:30 sastati jedini naš predstavnik "Krenovac" i devetoplasirana ekipa 2.HBL Istra-Primorje "Selce Bračana".

U subotu u 17:30 sati, igrati će "Veruda" protiv poražene ekipe iz prvog susreta, dok će u nedjelju također u 17:30 sati igrati "Veruda" i pobjednik iz prvog susreta.

Možda su papirnati favoriti "Krenovac" i "Veruda" ali svakako ne treba unaprijed otpisati ni drugu istarsku ekipu, koja u svojim redovima ima prošlogodišnjeg člana prvoligaša "Pazina" Roberta Serga, te vrlo kvalitetnog Roberta Jurmana. Ali i sastavi "Verude" i "Krenovca" svakako nagovješćuju zanimljive dvoboje pod zametskim krovom. S jedne strane tu su Nenad Ikić, Tomislav Okmažić, Mirko Nimac te Renato Furlanić, a s druge Josip Srića te braća Alen i Filip Šestan.

Nadamo se da će "Krenovac" uspjeti u svom naumu i plasirati se u viši rang, što bi bio najveći uspjeh u povijesti kluba te njihov prvi nastup u državnim ligama.

Raspored kvalifikacijskih susreta - boćalište BK Zamet:

1. susret: petak, 8. srpnja, 17.30 satiKrenovac - Selca Bračana

2. susret: subota, 9. srpnja, 17.30 sati: Veruda - poraženi iz 1. susreta

3. susret: nedjelja, 10. srpnja, 17.30 sati: Veruda - pobjednik iz 1. susreta

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se