Kvalifikacije za popunu 1. žup. lige: BK Halubjan - BK Ledenice

Kvalifikacije za popunu 1. žup. lige: BK Halubjan - BK Ledenice
U nedjelju 23.07. sa početkom u 17 sati odigrati će se kvalifikacijska utakmica za popunu posljednjeg mjesta u 1. županijskoj ligi. Igra se jedan susret na neutralnom terenu, a odlučeno je da se utakmica igra na boćalištu boćarskog kluba "Sv. Jakova" iz Jadranova. Susret počinje u 17 sati i igra se po propozicijama 1. županijske lige.
S obzirom da je BK "Poljane" odustao od nastupa u 1. županijskoj ligi kao prvak 2. županijske lige zapad, ostalo je upražnjeno jedno mjesto u našem najkvalitetnijem županijskom rangu. Prvotno je protivnik "Halubjanu" trebala biti ekipa "Frankopana", no nakon odustajanja ekipe "Marinića" od nastupa u 1. HBL sjever u narednoj sezoni, bilo je jasno da je "Frankopan" automatski ostao i dogodine član 1. županijske lige. Također je tada bilo jasno da je ekipa "Sv. Rok Klana" ostala u 1. HBL sjever, dok je ekipa "Kastva" ostala u 2. HBL Istra Primorje, kao i da će protivnik "Halubjanu" biti ekipa "Ledenice". 
S obzirom da se igra samo jedan susret, potrebno je dobiti pobjednika. Pobjednik će u sezoni 2023./24. nastupiti u 1. županijskoj ligi. U slučaju da susret završi neriješenim rezultatom, morati će se pobjednik dobiti kroz pripetavanje (valjanje i izbijanje).

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se