KUP natjecanje BS PGŽ - prijave

KUP natjecanje BS PGŽ - prijave

Boćarski savez PGŽ organizira KUP natjecanje koje će se igrati na razini Primorsko-goranske županije. U KUP natjecanju igra se disciplina četvorke.

Prijave se zaprimaju do 16.09.2022 do 16:00 sati. Susreti bi se odigrali u četvrtak 22.09.2022., dok bi se završnica trebala igrati u četvrtak 29.09.2022.

Svi susreti igraju se na vremensko ograničenje od 1 sat i 30. Ekipe mogu prijaviti najmanje četiri (4) igrača, odnosno najviše šest (6) igrača. Dozvoljene su dvije (2) zamjene tijekom jednog susreta. Igrač koji u jednom susretu bude zamijenjen nema više pravo ulaska u istom susretu bez obzira što je moguće napraviti dvije izmjene. U susretu ne postoji mogućnost neriješenog rezultata. U slučaju neriješenog rezultata nakon isteka regularnog vremena za igru, igra se dodatna butada s neponištivim balinom.

Sportska komisija BS PGŽ će nakon zaprimljenih prijava napraviti raspored odigravanja te obavijestiti sudionike.

Pobjednik KUP-a BS PGŽ-e ostvaruje plasman na završnicu KUP-a Hrvatske koji je na rasporedu dana 15.10.2022. u Vukovaru. 

Prijaviti se možete uredu BS PGŽ putem e-maila: info@bocarski-savez-pgz.hr ili telefonski na broj: 095 913 7246 te povjerenicima županijskih i međuopćinskih liga BS PGŽ-e.

Propozicije KUP-a BS PGŽ 2022

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se