KARLO ŠABAN SVJETSKI PRVAK U23

KARLO ŠABAN SVJETSKI PRVAK U23

KARLO ŠABAN SVJETSKI PRVAK U23
Titula SVJETSKOG PRVAKA dolazi u Jadranovo. Donosi ju veličanstveni KARLO ŠABAN u disciplini pojedinačno klasično do 23 godina.
Karlo je u finalnom dvoboju odličnom igrom deklasirao protivnika Francuza Romaina Garniera rezultatom 13:7 te tako ostvario svoje snove i nastavio niz kojeg je započeo 2018.god. na Svjetskom prvenstvu u Kini kada je bio svjetski prvak do 18.g. u istoj disciplini.
Odlične partije odigrao je Karlo Šaban kroz cijelo prvenstvo. U četvrtfinalu je nadigrao reprezentativca Srbije Dejana Kovačevića 13:2, a onda u polufinalu i Slovenca Gašpera Povha 13:3. Karlova igra korz cijelo svjetsko prvenstvo bila je zaista impresivna. Uz zlato Karlo ima i brončanu medalju iz discipline par klasično U23 koju je igrao s Ivanom Ćorićem.
 
Korak do naslova svjetskog prvaka ostao je LOVRO ŠIPEK u disciplini disciplini pojedinačno klasično do 18 godina. U finalu je igrao protiv Slovenca Jake Štremfel a konačni rezultat je glasio 5:13 za Jaku.  No, srebro je svakako veliki uspjeh za Lovra uz broncu osvojenu u disciplini štafetno izbijanje zajedno s Filipom Klarićm.
 
Marino Milićević u polufinalu brzinskog izbijanja za seniore u kojem je za protivnika imao Francuza Abelfanakon i odlične prve trke morao je u razigravanje na 2.30 minuta jer je rezultat glasio 47-47. U razigravanju je mirniju ruku imao Francuz te je Marino izgubio borbu za ulazak u finale rezultatom Cro 19/26 -  Fra 23/25
 
U Jadranovu su počele pripreme za doček sjajnih boćara koji se iz Francuske vraćaju u nedjelju navečer.
 
BOĆARSKI SAVEZ PGŽ UPUĆUJE VELIKE ČESTITKE SVIMA!!!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se