Karlo Šaban najbolji sportaš Grada Crikvenice za 2022.g.

Karlo Šaban najbolji sportaš Grada Crikvenice za 2022.g.

U dvorani „Zora" u Crikvenici dana 13.11.2023. svečano su proglašeni najbolji sportaši s područja grada Crikvenice za 2022. godinu. Najbolji sportaš Crikvenice za 2022. godinu je boćar Svetog Jakova Karlo Šaban, a najbolja sportašica jedriličarka Vala Ursula Balas.

Najbolji sportaši Grada Crikvenice u 2022. godini između ostalih su:

- najbolji sportaš: KARLO ŠABAN (BK "Sveti Jakov”)

- najbolja ekipa/muška: seniori BK „Sveti Jakov",Jadranovo

- najbolji trener: VJEKOSLAV MATETIĆ (BK "Sveti Jakov”)

- najbolji sportaš juniorskog uzrasta: ŽARKO JERČINOVIĆ (BK "Sveti Jakov”)

- najbolja juniorska ekipa/muški: juniori BK "Sveti Jakov”, Jadranovo

- najbolji sportaš kadetskog uzrasta: ADRIAN ŠIPEK (BK „Sveti Jakov")


Na svečanosti su dodijeljena i posebna priznanja „Sportski ponos Grada Crikvenice", koja se uručuju od 2019. godine za sve sportaše, članove klubova sa područja Grada Crikvenice, koji su svojim trudom, zalaganjem i uspjesima došli do nastupa na Europskim ili Svjetskim prvenstvima, te time pronijeli svoje ime i ime Grada Crikvenice. Posebna priznanja su tako, između ostalih, dobili članovi BK „Sveti Jakov" iz Jadranova - trener Vjekoslav Matetić, boćari Karlo Šaban, Marino Milićević, Lovro Šipek, Filip Klarić i Žarko Jerčinović, koji su bili na dva svjetska prvenstva (U18 i U23) te na seniorskom svjetskom prvenstvu u Turskoj.

Priznanja za zapažene rezultate zaslužili su i boćari BK „Gornji kraj-Ladvić" Ivano Rajačić Muža i Mauro Šolin te kadetska boćarska ekipa BK „Sveti Jakov" u sastavu Adrian Šipek, Filip Klarić i Luka Tus.

Posebno priznanje za doprinos crikveničkom sportu zaslužio je, između ostalih, i tajnik BK „Sveti Jakov" Ivan Šipek.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se