Dozvoljena natjecanja na otvorenom

Dozvoljena natjecanja na otvorenom

Odlukom stožera CZ RH od 12.03.2021. dozvoljeno je natjecanje i svim ostalim nivoima natjecanja (2. i 3. Hrvatskim boćarskim ligama, Hrvatskoj juniorskoj ligi kao i svim županijskim nivoima). Iako je ovom odlukom za sada (osim 1. HBL i HŽBL) svim ostalim nivoima dozvoljeno "NATJECANJE ISKLJUČIVO NA OTVORENOM I BEZ PRISUSTVA GLEDATELJA", Hrvatski boćarski savez u pripremi je sjednice Izvršnog odbora (koja će se održati u utorak 16.03.2021.) na kojoj se među ostalim očekuje i donošenje "Odluke o nastavku, uvjetima i kalendaru natjecanja u svim HBL-a". Nakon toga nema prepreke da se boćališta probude i boće zakotrljaju širom Hrvatske. Do tada svoje natjecanje ovaj vikend nastavljaju klubovi 1. HBL-e i HŽBL-e.
Kalendar natjecanja županijskih liga Boćarskog saveza PGŽ za drugi dio sezone 2020./2021. ostaje isti. U slučaju bilo kakvih promjena klubovi će biti obaviješteni na vrijeme.
Podsjećamo da je svim klubovima uz strogo poštivanje epidemioloških mjera i dalje dozvoljeno treniranje i na otvorenim i u zatvorenim boćalištima.